Privatnost i uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja

Web sajt www.prihodi.rs je u vlasništvu i njime upravlja “Cekos in” – Privredno društvo za izdavačku delatnost i ekonomski konsalting d.o.o. (u daljem tekstu “Cekos in”).

Svi sadržaji, dokumenti, podaci, informacije i obračuni objavljeni na stranicama, zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravima  intelektualne svojine, tako da se ne smeju objavljivati,  reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka nosioca odgovarajućeg prava “Cekos in”-a. Izuzetak od ovog pravila je ukoliko se rezultati obračuna i generisani obrasci koriste za ličnu upotrebu i u slučajevima dostavljanja obrazaca Poreskoj upravi Republike Srbije.

Privatnost

Prilikom kreiranja naloga, “Cekos in” prikuplja samo neophodne osnovne podatke o fizičkim/pravnim licima u cilju korišćenja servisa i pristupa određenim stranama sajta. “Cekos in” se obavezuje da prikupljene podatke neće davati, prodavati i pokazivati trećim licima bez Vašeg odobrenja.


Obračuni na sajtu www.prihodi.rs su informativnog karaktera i autor ne snosi odgovornost za njihovu upotrebu i korišćenje.