CENOVNIK

Cene pretplate za ON LINE OBRAČUNE DRUGIH PRIHODA (sa uključenim PDV-om):

  • Pretplata u trajanju od 6 meseci: 6.000,00 din. 
  • Pretplata u trajanju od 12 meseci: 9.600,00 din.

Cene pretplate za servise za ON LINE OBRAČUNE DRUGIH PRIHODA (sa uključenim PDV-om) ZA PRETPLATNIKE NA STRUČNI ČASOPIS “INFORMATOR”:

  • Pretplata u trajanju od 6 meseci: 4.200,00 din. 
  • Pretplata u trajanju od 12 meseci: 7.200,00 din.

NAPOMENA: Jedna pretplata (korisnički nalog) obezbeđuje pristup za jednog korisnika. Ukoliko se jedan korisnički nalog koristi istovremeno od strane više lica, svako logovanje narednog lica onemogućiće korišćenje servisa prethodno ulogovanog lica.

Ukoliko postoji potreba za istovremenim korišćenjem obračuna kamata od strane više lica, neophodna je kupovina odgovarajućeg broja pretplata.

Sve informacije/pomoć vezane za Korisnički nalog, možete dobiti na tel. 011/30 35 435


PRISTUP OBRAČUNIMA I STRUČNIM OBJAŠNJENJIMA

Za pretplatnike na stručne časopise “INFORMATOR” i “PDV”

  • Pretplatnici na stručne časopise “Informator” i “PDV” koji imaju kreiran nalog na sajtu www.cekos.rs i po osnovu pretplate imaju pravo da koriste ONLINE izdanja stručnih časopisa na sajtu www.strucnaliteratura.rs, isto korisničko ime i lozinku koriste i za pristup sajtu www.prihodi.rs.
  • Pretplatnici na stručne časopise koji još uvek nisu kreirali nalog na sajtu www.cekos.rs, potrebno je da isti kreiraju na sajtu www.cekos.rs i da se obrate službi pretplate (tel. 011/30 35 435) kako bi im se omogućilo korišćenje servisa na www.prihodi.rs.

Pristup za ostale korisnike
(koji nisu pretplatnici na stručne časopise “Informator” i “PDV”)

Da biste koristili servise na www.prihodi.rs neophodno je da imate korisničko ime i lozinku koje definišete prilikom kreiranja korisničkog naloga. Proces kreiranja korisničkog naloga i ostvarivanja prava na korišćenje servisa je veoma brz i jednostavan:

   na sajtu www.cekos.rs, popunite formu za kreiranje naloga i kreirajte nalog sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste sami izabrali,

   na sajtu www.cekos.rs, izaberite pretplatu za koju ste zainteresovani,

   nakon izvršene uplate izabrane pretplate, na Vašu e-mail adresu će stići obaveštenje da je pretplata aktivirana,

   ulogujte se na sajt www.prihodi.rs sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom i možete započeti sa korišćenjem servisa za obračun kamata.

NAPOMENA: Jedna pretplata (korisnički nalog) obezbeđuje pristup za jednog korisnika. Ukoliko se jedan korisnički nalog koristi istovremeno od strane više lica, svako logovanje narednog lica onemogućiće korišćenje servisa prethodno ulogovanog lica.

Ukoliko postoji potreba za istovremenim korišćenjem od strane više lica, neophodna je kupovina odgovarajućeg broja pretplata.


Sve detaljne informacije možete dobiti pozivom na broj:

011/30 35 435